Thuis ProductenSolenoïdestam

ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Certificatie van de Impuls de Straalklep ISO

ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Certificatie van de Impuls de Straalklep ISO

  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
 • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: OEM
  Certificering: ISO、CE
  Modelnummer: K0850

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1Pcs, Beschikbare Steekproef
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Binnendozen, Kartons, Pallets
  Levertijd: 7 werkdagen
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 100000pcs per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  macht: Solenoïde Normaal Gebruik voor: De Impulsklep van de stofcollector
  Positie en Manieraantal: 2/2 spanning: AC/DC
  Toepassing: automatiseringsmateriaal

  ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Impuls Straalklep

   

  Omdat er geen verlies van de hysteresewervelstroom in gelijkstroom-elektromagneet is, kan de kern van het gehele ferromagnetische materiaal worden gemaakt. De bewegende ijzerkern wordt vaak gemaakt van cilindrisch, gekend als I-vormige of spiraalvormige die buistype elektromagneet, met t-vormige elektromagneet wordt vergeleken, compacte structuur, klein volume, korte reis, kracht van het bewegende delen de lichte, kleine effect, luchthiaat allen in de spiraalvormige pijpring, die grotere zuiging produceren. Maar de gelijkstroomelektromagneet moet het overblijvende magnetisme het zijn verhinderen te groot om het normale werk te beïnvloeden.

   

  Verlies van de hysteresewervelstroom er bestaat in de kern wanneer ac de elektromagneet door wisselstroom overgaat. Voor de kleine elektromagneet en de elektromagnetische controleklep, kan de integrale I-elektromagneet worden gebruikt. om ijzer consumptie en het verwarmen te verminderen, wordt de t-vormige elektromagneet vaak gebruikt op de direct-zichbeweegt solenoïdeklep die een grotere aantrekkelijkheid vergt. Zijn ijzerkern wordt gemaakt van siliciumstaalplaat om ijzer consumptie en het verwarmen te verminderen. T - gestalte gegeven elektromagneet beweegbare delen van het gewicht, actie, de effectkracht, maar de zuigingskracht, reis.

   

   

  Modelleer Nr. K0850
  Buis OD 11mm
  Ankerhoogte 31.4mm
  Voltage AC/DC
  Type 2/2 normaal gesloten Manier
  Norm of nr Norm
  Verbindingstype flens met draad
  Toepassing Hoofdzakelijk voor Pneumatische solenoïdeklep

   

  Wij kunnen het superieure kwaliteitsanker leveren, kunnen de speciale specificaties of de voltages ook worden aangepast

   

  ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Certificatie van de Impuls de Straalklep ISO ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Certificatie van de Impuls de Straalklep ISO

   

  Andere reparatieuitrustingen zoals Diafragma's en Rollen kunnen ook beschikbaar zijn

  ASCO-Type het Ankerduiker K0850 van de Reparatieuitrusting voor Certificatie van de Impuls de Straalklep ISO

  Beginnende stroom en het houden huidig

   

  Wanneer het voltage van ac elektromagneet wordt bevestigd, wordt de opwindende stroom hoofdzakelijk beïnvloed door de slag, hoewel het met de weerstand van rol verwant is. Grote reis, grote tegenzin, grote opwindende stroom. De stroom bij de maximumslag wordt genoemd de beginnende stroom, terwijl de stroom op het ogenblik van absorptie de holdingsstroom wordt genoemd, ook genoemd de opwindingsstroom. In grote elektromagneten, kan de beginnende stroom meer dan 10 keer de holdingsstroom zijn.

   

  De beginnende stroom van kleine elektromagneet kan ook 2 tot 4 keer van holdingsstroom bereiken. Als de bewegende ijzerkern geplakt is en de beginnende stroom blijft stromen, zal de rol uiterst heet worden en zal zich zelfs uitbranden. De kleine reis van de elektromagnetische controleklep is niet gemakkelijk zich uit te branden. Ac de elektromagneet zou niet vaak moeten worden ingeschakeld en van. Niet zolang gelijkstroom-elektromagneet.

  Wanneer het voltage constant is, hangt de rolstroom van de gelijkstroom-elektromagneet slechts van de rolweerstand af, en heeft niets met de reisgrootte te doen. De bewegende kern zal niet de rol branden wanneer het geplakt wordt. Gelijkstroom-de elektromagneet kan vaak het aan en uit, veilige en betrouwbare zijn werk. Nochtans, is de verkeerde hoogspanning, stroom door de stroom te groot, zal uitbranden nog de rol.

   

   


  Het verband tussen zuiging en reis

   

  Het verband tussen elektromagnetische zuiging en reis (d.w.z. luchthiaat) wordt genoemd zuigingskenmerken. Het verband tussen de lentekracht en ernst wordt genoemd reactiekenmerk. Men hoopt dat de elektromagneet onder om het even welke slag, de zuigingskracht lichtjes groter is dan de reactiekracht, die de bewegende absorptie van de ijzerkern kan verzekeren, en de actiesnelheid te snel vermijden om effect te veroorzaken en terugkaatsen. Dit kan contact lassen en het branden vermijden, om het leven te verbeteren. De zuigingskracht van de gelijkstroom-elektromagneet is omgekeerd evenredig aan het vierkant van de reis. De zuiging de karakteristiek van ac elektromagneet, d.w.z., het vrij vlak is heeft grotere zuigingskracht wanneer de reis groot is.

   

   

  Diverse types, voltagesmaterialen van Ankers zijn in voorraad, als u, pls interessant bent

  contacteer ons zonder enige aarzeling

   

  Contactgegevens
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Contactpersoon: Echo

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten