Thuis

Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

Bedrijfsprofiel
China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

* Foucus op uw vraag, biedt u het best oplossingen als eerste opdracht van Ningbo Brando Hardware Co aan. , Ltd, werken wij aan het ontwerpen van en de productie van de rol van de solenoïdeklep, het ankerassemblage van de solenoïdeklep en solenoïdeklep meer dan 10 jaar.

 

* Wij hebben klanten van Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten gediend, Zuidoostaziatisch door voor hun automatisering vloeibare controletoepassingen te ontwerpen en te vervaardigen, met betrekking tot de industrieën van pneumatisch automatiseringsmateriaal, de automaat van de voedseldrank, landbouwirrigatie, druk en het verven, stofcollector, huistoestel, auto, textiel, koeling, enz.

 

Sinds de aanvang van het bedrijf, worden wij toegewijd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteitsproducten en de dienst aan onze klanten. Met zich het concentreren op de eisen van onze klanten, bij vóór productie wij technische punten volgens toepassingen met klanten bespreken om fout te verminderen en kosten voor beide kanten te besparen. Tijdens productie, gebruiken wij hoge precisiecnc machine, machinaal bewerkend centrum om afmetingen te controleren en productiviteit te verbeteren. Bij begin en medio van het machinaal bewerken, controleren onze hogere inspecteurs regelmatig kwaliteit door gegevens te registreren over documenten vanaf ISO9001-beheersysteem. Vóór verzending, ons personeel het testen en volledig inspectieéén stuk door één stuk maakt om de producten zonder tekort te verzekeren wanneer bereikt de handen van onze klant.

 

* Ningbo Brando Hardware Co. , Zal Ltd u het best de dienst met snelle reactie, ons laten de vloeibare controletoepassing wijder en smartly maken aanbieden.

 

China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7  China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

Assortiment:

1. De Rol van de solenoïdeklep

2. De Schakelaar van de solenoïderol
3. Het Anker van de solenoïdeklep

4. 5/2, 5/3, 3/2, 2/2 Klep van de Manier Pneumatische Solenoïde

5. Pneumatische Slangmontage
6. De Klep van de koelingssolenoïde
7. De Impuls Jet Valve van de stofcollector
8. De Uitrusting van de diafragmareparatie
9. Het Controlemechanisme van de impulsklep

10. Automatische het Afvoerkanaalklep van de luchtcompressor
11. De Klep van de messingssolenoïde
12. De Klep van de roestvrij staalsolenoïde
13. Plastic Solenoïdeklep
14. Injecteursspoor

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Op Juni van jaar 2008, creëren wij een fabriek makend het ankerassemblage van de solenoïdeklep door 2 reeksen van CNC machine en een het testen machine. Maar op dat jaar vestigden wij in het buitenland vele betrouwbare cliënten wegens onze geduldige houding en goede kwaliteit en snelle leveringssnelheid.

 

Op Mei van jaar 2012, stijgen onze anker assmebly types van de solenoïdeklep tot meer dan 200 types. om more and more cliënteneisen aan te passen en kwaliteit more and more te maken goed, vestigen wij de werkende winkel van de solenoïderol.

 

Op April van jaar 2014, alle producten die zeer goed aan de kant van cliënten worden gewerkt, worden heel wat cliënten onze agent bij hun landen.

 

Op Augustus van jaar 2016, BRANDO-vergrootte het bedrijf het verkoopteam en vergrootte de fabrieksruimte, begon volledige klep voor toepassing van de automive indurstry, automatiserings indurstry, textielindustrie, de pneumatische, hydraulische, systemen van de lucht en waterbehandeling etc. te maken. Ook geworden goede reputatie van cliënten van over de hele wereld.

 

BRANDO-het bedrijf levert inspanning geleidelijk om de goederen en en het beroemde merk goed te maken. Wij stemmen in met uw bezoek en coopearte.

 

In het jaar van 2020, nieuw stadium, het vechten, BRANDO!

 

 

Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : BRANDO

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 8million-9million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

Website:: www.brandopneumatic.com

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Certificaten China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Certificaten China Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Certificaten