Thuis ProductenPneumatische Solenoïderol

EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde

EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde

  • EVI 7/10 AMISCO Replacement 4V Solenoid Valve Coil 10 Hole Diameter 12V/24VDC
  • EVI 7/10 AMISCO Replacement 4V Solenoid Valve Coil 10 Hole Diameter 12V/24VDC
  • EVI 7/10 AMISCO Replacement 4V Solenoid Valve Coil 10 Hole Diameter 12V/24VDC
  • EVI 7/10 AMISCO Replacement 4V Solenoid Valve Coil 10 Hole Diameter 12V/24VDC
 • EVI 7/10 AMISCO Replacement 4V Solenoid Valve Coil 10 Hole Diameter 12V/24VDC

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Brando
  Certificering: CE
  Modelnummer: BB10029502

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Binnendozen, Karton, Pallet
  Levertijd: 5-7 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram, Western Union
  Levering vermogen: 450000 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: Pneumatische Solenoïderol Materiaal: Messing, plastiek
  Naam van het product: De Rol van de de Vervangingssolenoïde van EVI 7/10 AMISCO spanning: DC12V/DC24V/AC110V/AC220V; of aangepast
  Gatendiameter: 10mm kleur: Zwart (Andere kleur kan worden aangepast)
  Toepassing: 4V rollen van de reeks de pneumatische solenoïde isolatieklasse: F.H
  Verbindingstype: DIN43650B macht: Solenoïdecontrole

  EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde
   
  Los snel de van de de Vervangings4v Solenoïde van EVI 7/10 AMISCO de Kleprol problemen op:
  1. De rol van de solenoïdeklep gebruikt trekkracht-binnen en versie van het anker om macht over te brengen. De oorzaak van de mislukking van de rol van de solenoïdeklep is dat de abnormaliteit die door de statuswanorde wordt veroorzaakt en de mislukking van de rol niet werken.


  2. De onevenwichtigheid van de de rolstatus van de solenoïdeklep zal de ankermaatregelen abnormaal maken. Wanneer het interval tussen de rol van de solenoïdeklep en het elektrische anker te groot is, is de slag van het anker groot, en de zuiging is ontoereikend en de actie wordt niet gevoerd: als de hoogte te klein is, kan een verkeerde actie voorkomen. Pas de status weer aan, zodat het kan worden tegengehouden.


  3.The de rol van de solenoïdeklep werkt niet omdat de rol wordt vernietigd en gebrand, beweegt het resulteren in het anker zich niet. Dit kan door een multimeter worden gemeten en zijn weerstandswaarde is oneindig, wat erop wijst dat de rol brandwond uit heeft. Als de rol intact is, is de holdingskring van de rol van de solenoïdeklep defect. Dit kan met een multimeter worden gemeten. Het inputvoltage van de rol van de solenoïdeklep. Als er voltage is, is de fout geplakt in het anker. De nota wordt gehouden schoon zodat het zich kan vrij bewegen, en de fout kan worden ontruimd. Als er geen voltage is, is de daling in de werkende kring.
   
  Technische parameter van van de de Vervangingssolenoïde van EVI 7/10 AMISCO de Kleprol:

  Model BB10029502
  Referentienummer EVI 7/10 AMPÈRE 6,3 x 0,8
  Normaal voltage DC12V/DC24V/AC110V/AC220V; of aangepast
  Normale macht Gelijkstroom: 3W 4.8W 6W AC: 4VA 5.5VA 8.5VA 20VA
  Isolatieklasse H, F
  Verbindingstype DIN43650B; 6.3mm x 0.8mm
  Toepassing 4V rollen van de reeks de pneumatische solenoïde
  Gewicht 63,5 g
  Gatengrootte 10 mm
  Hoogte 29,5 mm

   
  Hoofdafmeting van het type van EVI 7/10 AMISCO solenoïderol voor pneumatische kleppen:
  EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde
   
  Deconstructiondiagram van EVI 7/10 10mm de elektrische magnetische rollen van de gatendiameter:
  EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde
   
  Voorraad fysieke beelden van de Rol van de de Solenoïdeklep van EVI 7/10 12V/24VDC 220VAC 4V:
  EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde
  EVI 7/10 AMISCO-de Kleprol 10 Gatendiameter 12V/24VDC van de Vervangings4v Solenoïde
   
  Thermoplastisch is een goed materiaal voor van de de Vervangings4v Solenoïde van EVI 7/10 AMISCO de Kleprol:
  Het thermoplast is belangrijke materialen voor elektromagnetische rollen. Zo wat thermoplastisch precies is? Het wordt zacht en stroomt zelfs wanneer verwarmd, en het koelen wordt hard. Dit proces is omkeerbaar en kan worden herhaald. Thermoplastisch polyethyleen, polypropyleen, polyvinylchloride, polystyreen, polyoxymethylene, polycarbonaat, acryl polyamide, andere polyolefins en copolymeren, agglomeraten, polyphenylene ethers, gechloreerde polyether, enz. In thermoplastisch, zijn de moleculaire kettingen van de hars lineair of vertakt, en er is geen chemische band tussen de moleculaire kettingen. Het proces om zacht te worden en te verwarmen wanneer verwarmd, het proces om te koelen en te verharden zijn een fysieke verandering.


  De factoren die de inkrimping van het thermoplastische vormen beïnvloeden zijn:


  1. Plastieken tijdens het vormen van thermoplast toe te schrijven aan de volumeverandering van kristallisatie, sterke interne spanning, grote overblijvende spanning in de plastic delen, sterke moleculaire richtlijn, enz., zodat het inkrimpingstarief dat met thermosetting plastieken Grotere, brede waaier van inkrimping, duidelijke gerichtheid, en inkrimping na inkrimping, het ontharden of vochtigheidscontrole wordt vergeleken nadat vormen over het algemeen groter is dan thermosetting plastieken.
   
  2. Wanneer het plastic deel wordt gevormd, contacteert het gesmolten materiaal de oppervlakte van de holte en de buitenlaag wordt onmiddellijk gekoeld om een stevig buitenomhulsel met geringe dichtheid te vormen. wegens het slechte warmtegeleidingsvermogen van het plastiek, wordt de binnenlaag van het plastic deel langzaam gekoeld om een high-density stevige laag met een grote inkrimping te vormen. Daarom de muurdikte, het langzame koelen, en de hoogte - de dikte van de dichtheidslaag is groot. Bovendien beïnvloedt de aanwezigheid of het ontbreken van tussenvoegsels en tussenvoegsellay-outs en hoeveelheden direct de stroomrichting, de dichtheidsdistributie en de inkrimpingsweerstand, zodat hebben de kenmerken van de plastic delen een grote invloed op de de inkrimpingsgrootte en gerichtheid.
   
  3. De vorm, de grootte en de distributie van de voerhaven beïnvloeden de stroomrichting, van de dichtheidsdistributie, direct druk-bewarende en het krimpen actie en het vormen tijd. De directe voerhaven en de voerhaven hebben een grote dwarsdoorsnede (vooral dikkere dwarsdoorsnede), maar de inkrimping is klein maar de gerichtheid is groot, en de breedte van de voerhaven en de korte lengte zijn klein. De inkrimping is groot dichtbij de de voerhaven of parallel aan de stroomrichting.
   
  4. Vormen conditioneert de vormtemperatuur is hoog, langzaam koelt het gesmolten materiaal, is de dichtheid hoog, en de inkrimping is groot. Vooral voor het gekristalliseerde materiaal, is de kristalliniteit zeer hoog en de volumeveranderingen, zodat is de inkrimping groter. De distributie van de vormtemperatuur is ook verwant met de interne en externe het koelen en dichtheidsuniformiteit van de plastic delen, die direct de hoeveelheid inkrimping en de gerichtheid van elk deel beïnvloedt. Bovendien heeft het handhaven van druk en tijd ook een groot effect op inkrimping. Wanneer de druk groot is en de tijd lang is, is de inkrimping klein maar de gerichtheid is groot. De injectiedruk is hoog, is het viscositeitsverschil van de smelting klein, is de interlaminar scheerbeurtspanning klein, en de elastische reactie is groot na het demolding, zodat kan de inkrimping ook in een passend bedrag worden verminderd, is de materiële temperatuur hoog, is de inkrimping groot, maar de gerichtheid is klein. Daarom kunnen de factoren zoals aanpassing van vormtemperatuur, druk, injectiesnelheid en het koelen tijd tijdens het vormen de inkrimping van het plastic deel geschikt ook veranderen. Volgens de inkrimpingswaaier van diverse plastieken, de dikte en de vorm van het plastic deel, de grootte en de distributie van de voerhaven, wordt het inkrimpingstarief van elk deel van het plastic deel empirisch bepaald, en dan wordt de holtegrootte berekend.
   
  Onthaal aan uw onderzoek!

  Contactgegevens
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Contactpersoon: Echo

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten