Thuis ProductenPneumatische Impulsklep

1 - 1/2“ Duim CA/Kleppen van de de Solenoïdeimpuls van RCA40T de Pneumatische voor Stof Zuiveringsinstallatie

1 - 1/2“ Duim CA/Kleppen van de de Solenoïdeimpuls van RCA40T de Pneumatische voor Stof Zuiveringsinstallatie

  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
 • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Brando
  Certificering: CE
  Modelnummer: CA40T

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Een set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Binnendoos, Karton, Pallet
  Levertijd: 4-10 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
  Levering vermogen: 170000 stukken per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Havengrootte: 1 1/2“ Duim Media: Samengeperste lucht
  Toepassing: Stof Zuiveringsinstallatie macht: Solenoïderol & pneumatisch
  Druk: 0.3MPa~0.6MPa Structuur: De dubbele klep van de diafragma rechte hoek
  Temperatuur van Milieu: -25℃~60℃ Lichaamsmateriaal: Aluminium, legering
  spanning: AC110V/AC220V/DC24V/12VDC Aansluiting: ingepast wijfje

  DC24Voltage 1-1/2“ Duim CA/RCA40T 2/2 de Impulskleppen van de Manier Pneumatische Solenoïde

   

  Onze de impulskleppen van DC24Voltage CA40T zijn geteste 100%, en de test omvat het volgende:

  1. (1) meet de isolatieweerstand van de elektromagnetische rol tegen het buitenomhulsel in de gespecificeerde milieuomstandigheden met een 500V, waaierschaal van 0MΩ aan 500MΩ en een megohmmeter met een precisie van.


      (2) zet de klep in de temperatuur en vochtigheidscontroledoos, en de temperatuur aan 35° plaatsen, is de relatieve vochtigheid 85%, past een 50Hz, communicatie van 250V een sinusoïdaal voltage tussen de elektromagnetische rol en het kleplichaam, het duren 1min, Controle voor analyse toe.

   

  2. Bevestig de klep op de oscillerende experimentele werkbank. Na het ontvangen van de schommelingsfrequentie van 20Hz en volledige omvang van 2mm en het oscilleren voor 30min, zijn de controle of de bevestigingsmiddelen in elk deel van de klep los zijn en de verrichting normaal.

   

  3. De test van het diafragmaleven:
  De schone lucht van de nominale druk wordt verbonden met de luchtinham van de elektromagnetische impulsklep, en de nominale voltagewaarde van de breedte van 0,1 s en de afstand van 3 s wordt ingevoerd op de elektromagnetische klep, en het aantal opeenvolgende of cumulatieve verrichtingen van de klep wordt geregistreerd.

   

  Technische parameter van de klep van de de impulssolenoïde van 24Voltage gelijkstroom CA40T:

  Modelleer Nr. CA15T CA20T CA25T CA35T CA40T CA50T CA62T CA76T
  Nonimaldiameter φ15 φ20 φ25 φ35 φ40 φ50 φ62 φ76
  Havengrootte (duim) G1/2“ G3/4“ G1“ G1 1/4“ G1 1/2“ G2“ G2 1/2“ G3“
  Weighgts (kg) 0,6 0,6 0,72 1.1 1.5 2.9 3.4 4.8
  Werkdruk 03-0.8 mpa
  Milieutemperatuur -5℃-55℃ of OEM
  Relatieve Vochtigheid ≤85%
  Werkend middel Samengeperste droge lucht
  Beschermingsklasse IP 65
  Levensduur Meer dan één miljoen cycli
  Voltage DC12V/DC24V/AC110V/AC220V of OEM

   

  Algemene afmeting van 2/2 manier 1 1/2“ van het de grootteca40t diafragma van de duimhaven impulsklep:

  1 - 1/2“ Duim CA/Kleppen van de de Solenoïdeimpuls van RCA40T de Pneumatische voor Stof Zuiveringsinstallatie

   

  De details van solenoïderollen van CA40T-impuls straalklep in de Systemen van de Stofextractie:

  1 - 1/2“ Duim CA/Kleppen van de de Solenoïdeimpuls van RCA40T de Pneumatische voor Stof Zuiveringsinstallatie

   

  Werkend schematisch diagram van CA40T-diafragmaklep in het straalsysteem van de het stofafschaffing van de impulsfilter:

  1 - 1/2“ Duim CA/Kleppen van de de Solenoïdeimpuls van RCA40T de Pneumatische voor Stof Zuiveringsinstallatie

   

  De collector van het de impulsstof van de luchtdoos met de structuur van de impulsklep en het werk principe:

  De van het de impulsstof van de luchtdoos kamer van de de collectorzak wordt hoofdzakelijk gevestigd bij het lagere deel van het dooslichaam, en voor het aanpassen van de zak en het skelet, hoofdzakelijk gebruikt en vormt een het filtreren ruimte. De reiniging van het stof-bevattend gas wordt hoofdzakelijk hier uitgevoerd, en hetzelfde als wordt verdeeld het dooslichaam, volgens de specificaties, het ook in Een aantal kamers is wordt gescheiden door een verdeling om wederzijdse interferentie tussen de kamers te verhinderen tijdens het schoonmaken en een overeenkomstige regelende ruimte te vormen die.

   

  De asvultrechter wordt geschikt in het lagere deel van de zakruimte. Naast het opslaan van het verzamelde stof, wordt het ook gebruikt als lagere pijp van de luchtopname. Wanneer het stof-bevattend gas de zakruimte ingaat, gaat het eerst de asvultrechter in, en de snelheid van de luchtstroom is hoge toe te schrijven aan het grote interne volume van de asvultrechter. De vermindering, met de verandering van de richting van de luchtstroom wordt gecombineerd, veroorzaakt dat de ruwere stofdeeltjes hier worden gescheiden, wordt het stof die apparaat vervoeren geschikt bij het lagere deel van de asvultrechter, en het apparaat van het luchtslot zoals een klepklep wordt ook verstrekt bij de afzet, en de aslossing die kan onophoudelijk worden uitgevoerd.

   

  De invoer en de uitvoer kunnen in twee types volgens de structuur van de stofcollector worden verdeeld. Men is dat de luchtinham rond en direct gelast aan de zijplaat van de asvultrechter is. De luchtafzet wordt geschikt aan het bovenste gedeelte van de doos, en de kant van de passen van de zakruimte door de plaat van de liftklep. Het gat communiceert met de binnenkant van de doos. Andere is dat de inham en afzetopeningen volledig worden gevormd en aan beide kanten van de zakkamer geschikt, en de verdeling tussen het dooslichaam en de asvultrechter wordt verdeeld in twee delen die permeabele geen lucht zijn. Het volume van de structuur is groter, maar de luchtstroom wordt verdeeld. Gelijk, is het pre-bestrooit effect in de asemmer goed. Het is geschikt voor gebruik in plaatsen waar de concentratie van stof-bevattend gas groot is.

   

  De collector van het de impulsstof van de luchtdoos is een type van kamerstructuur het assembleren type, en de zaktype stoffilter wordt gebruikt voor de zak van de kamerfilter om impuls het schoonmaken van de doos van de kamerluchtcirculatie uit te voeren (het zogenaamde off-line schoonmaken) door de klep van de kamer hoogste impuls. Het is verschillend van het schoonmaken van de algemene stofcollector. In dezelfde filterkamer, slechts worden de filterzakken van elke rij bespoten en schoongemaakt (namelijk zogenaamde re-schoonmaakt), en de andere filterzakken worden geschikt. Nog filtrerend. D.w.z., worden het schoonmaken en het mengen zich tegelijkertijd uitgevoerd in één kamer, en het stof onder de as vliegt tweemaal, en enkele stof wordt verzameld door de aangrenzende filterzak, die niet geschikt voor gasfiltratie met een grote stofconcentratie is. De het type van luchtdoos collector van het de impulsstof van de luchtdoos wordt uitgevoerd op voorwaarde dat de binnenklep wordt tegengehouden en gefiltreerd, en het ontruimde stof wordt half geregeld naar beneden in de as, en het secundaire vliegende vlekkenmiddel van het impulsstof wordt niet gevormd op basis van de zaktype stofcollector. De betere het stofcollector van de hoge snelheidsimpuls combineert de voordelen van sub-kamer achter-blaast diverse impuls de straalstofcollectoren, de tekortkomingen van ontoereikende kamer stof-verwijderende sterkte, ongelijke distributie van inham en afzetwinden, overwint en de toepassingswaaier uitbreidt.

   

  Onthaal aan uw onderzoek!

  Contactgegevens
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Contactpersoon: Echo

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten