Thuis ProductenDe Klep van de koelingssolenoïde

MSV Reeks 1/2 de“ Vloeibare Klep van de Lijnsolenoïde voor de Koeler van de Koelingswijn

MSV Reeks 1/2 de“ Vloeibare Klep van de Lijnsolenoïde voor de Koeler van de Koelingswijn

  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
 • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China NINGBO
  Merknaam: BRANDO
  Certificering: CE,GB
  Modelnummer: Msv-1070/4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Binnendoos, Karton, Pallet
  Levertijd: ongeveer 6 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 4700 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Havengrootte: G 1/2“ SAE Materiaal: Messing
  macht: Solenoïde Temperatuur van Media: -35°C-105°C
  Toepassing: Koeling, Wijnkoeler Structuur: Diafragma
  Druk: 0.05-2.5MPa Media: Koelmiddel
  spanning: 110VAC, 220VAC, AC380V, 12VDC, DC24V Koelmiddel: HCFC/HFC (gespecificeerde klant), R12, R22, R134a, R410, R404

  MSV de Solenoïdeklep van de Reeks 1070/4 G 1/2“ Duim voor de Koeler van de Koelingswijn

   

  De functie van de MSV series1070/4 klep van de koelingssolenoïde is de kring van het systeem af te snijden wanneer de compressor wordt tegengehouden, om vloeibare schok te vermijden wanneer de compressor begonnen volgende tijd is. Over het algemeen gebruikt in grotere koelingssystemen. In koelingsmateriaal, worden de solenoïdekleppen gebruikt om de richting te veranderen van het koelen en het verwarmen. De functie van de uitbreidingsklep in de vier kerncomponenten is de koelingsdruk aan te passen om het effect te bereiken van het verdampen van het koelmiddel. Hier hebben wij een ongecompliceerdere verklaring: de klep die door de elektromagneet wordt gecontroleerd wordt bedoeld als solenoïdeklep. Dit MSV type 1070/4 wordt de kleppen van de koelingssolenoïde wijd gebruikt in automatische controlesystemen. Het is een belangrijk onderdeel van controleuitvoering.

   

  Technische gegevens van msv-1070/4 AC/DC-de solenoïdeklep van het koelingsmessing: 

  Modelleer Nr. Msv-1070/4
  Verbinding G 1/2“ Duim
  Koelmiddel CFC, HCFC, HFC
  Media temperatuur -35℃-105℃
  Max. openingsdruk 25 bar
  Min. openingsdruk 0,5 bars
  Werkdruk 30 bar
  KV waarde  2.2 m ³ /h
  Hoogte 91 mm
  Lengte 100 mm

   

  Hoofdafmeting van MSV reeks van de de duimsae koeling van 1070/4 G1/2“ de solenoïdeklep:

  MSV Reeks 1/2 de“ Vloeibare Klep van de Lijnsolenoïde voor de Koeler van de Koelingswijn

   

  Msv-1070/4 het diagram van de de kleptoepassing van de diafragmasolenoïde in koelingssysteem:

  MSV Reeks 1/2 de“ Vloeibare Klep van de Lijnsolenoïde voor de Koeler van de Koelingswijn

   

  Levering van MSV 1070/4 type solenoïdeklep voor hete gasleiding met koelmiddelen:

  MSV Reeks 1/2 de“ Vloeibare Klep van de Lijnsolenoïde voor de Koeler van de Koelingswijn

   

  Drie koeling het koelen methodes:

  1. Waterijs en zoute ijskoeling
  Bij normale druk, bedraagt het smeltpunt van ijs Smeltend ijs 0 °C. 334,8 kJ/kg in ijswater vermindert zijn smeltpunt. Binnen een bepaalde waaier, het meer zout in het ijswater, lager het smeltpunt. De experimenten hebben aangetoond dat wanneer de massa van het toegevoegde zout 29% van de massa van waterijs is, het smeltpunt van het mengsel een minimum van -21,2 °C. kan bereiken. Als meer zout wordt toegevoegd, zal het smeltpunt niet verminderen. De ijszouten van verschillende samenstellingen worden gewoonlijk geselecteerd gebaseerd op de aangewezen temperatuur waarbij het gekoelde artikel wordt vervoerd. Bijvoorbeeld, gebruikend zout ijs met een zoutgehalte van 22%, kan de cabinetemperatuur bij -18 tot -13 °C. worden gehandhaafd.

   

  De de koelingseenheden van het waterijs hebben lage investering en lage bedrijfskosten, maar de gewone water (zout) ijsblokjes hebben lage hitteabsorptie en beperkte koelkamers. Bovendien kan de zoute stroom het milieu, het voedsel, de corrosieve compartimenten en de waarde van vochtigheid in de lading verontreinigen. Daarom wordt het water (zout) ijs eerst gekoeld in vissen en andere aquatische producten.

   

  2. Droge ijskoeling
  Bij één atmosfeer, heeft het droge ijs (stevige kooldioxide) een lagere sublimatietemperatuur (- 78,9 ° C) en een hoop van sublimatiehitte (573,5 kJ/kg). Daarom niet alleen kan een lagere over het algemeen lagere temperatuur (bij -20 ° C) worden verkregen, maar ook kan een grotere hoeveelheid koeling worden verkregen. Deze het koelen methode is daarom geschikt om bevroren voedsel te vervoeren.

   

  De droge eenheid van de ijskoeling heeft eenvoudige verrichting, lage investering, hoge bedrijfskosten, geschikt gebruik, en de goederen zijn niet vochtig. Co2-het gas dat door sublimatie van droog ijs wordt geproduceerd kan de microbiële groei remmen, vette oxydatie vertragen, en de ademhaling van vruchten en groenten verzwakken.

  Nochtans, zal de sublimatie van droog ijs waarschijnlijk het berijpen veroorzaken; het bovenmatige kooldioxidegas kan moeilijkheid veroorzaken in ademhaling en het bevriezen van gekoelde goederen zoals vruchten en groenten; de temperatuurregelgeving in het compartiment is moeilijk; de droge ijskosten zijn hoog, is de consumptie groot, en de praktische toepassing is minder.

   

  3. Koude plaatkoeling
  Het principe van koude plaatkoeling is een koud opslagapparaat (koelmiddel) voor opslag te gebruiken na het bevriezen. Alvorens te vervoeren, wordt de watertank in de ijskast „gekoeld“ om worden gekoeld en worden bevroren, en dan wordt de koude plaat in het vervoer gebruikt om de hitte in de smelting op te lossen om de temperatuur binnen het voertuig binnen de temperatuurwaaier van de vervoerde lading te houden. Daarom wordt de koude plaat ook genoemd de „koude opslagplaat.“

   

  De koude plaatstructuur van het koelapparaat is verdeeld in een geïntegreerd type en een gespleten type. De geïntegreerde elektrische centrales, de koelingseenheden en de gekoelde panelen worden geplaatst in de auto; in de auto, slechts zijn de koelingseenheid en de gekoelde plaat geïnstalleerd. In het parkeerterrein, wordt het solid-state drive gebruikt om de koelingseenheid te drijven de koude plaat „koelen“. De laatstgenoemde is praktischer. De gewone regeneratoren zijn eutectische oplossingen met een laag smeltpunt, en het smeltpunt is gewoonlijk lager dan de geschikte temperatuur in de auto door ongeveer 10 °C. Wanneer de juiste temperatuur van de vervoerde goederen verandert, zal de samenstelling van de geselecteerde eutectische oplossing ook veranderen.

   

  Onthaal aan uw onderzoek!

  Contactgegevens
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Contactpersoon: Echo

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten