Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel

BRANDO is één van belangrijke die fabrikanten van solenoïden, ankerassemblage, en solenoïdeklep in China, in hoofd de zeehavenstad van China wordt gevestigd -- NINGBO, de plaats met hoog gemak van verzending, niet alleen door de lucht maar ook door oceaan.

 

BRANDO heeft 4800 vierkante meterworkshops en rond 50 die werknemers, ongeveer 10 jaar van jaar 2008 door zich op productenkwaliteit worden ontwikkeld, ontwerp, de dienst, nu met goede reputatie van over de hele wereld en onze jaarlijkse outputwaarde te concentreren die jaarlijks met jaarlijks stijgen, bovendien, meer dan 90% van jaarlijkse outputwaarde van gebracht uitvoeren van productenhoogte - kwaliteit en beste klantenservice is. Wij geloven hoogst om het bedrijf in werking te stellen en het merk zou goed geloof van BESTE KWALITEIT, BESTE HOUDING, en BESTE KLANTENSERVICE moeten houden.

 

Producten van BRANDO het gamma die solenoïderol, het ankerassemblage van de solenoïdeklep, diverse solenoïdekleppen behandelen, vloeibare middelgroot zulke houdt van pneumatisch, hydraulisch, water, warm water, lucht, stoom, gas, olie, chemische vloeistof en anderen. Wij leveren OEM en ODM, alle producten wijd toepassingen voor automobiel, automatisering, de textielindustrie, de pneumatische, hydraulische, systemen van de lucht en waterbehandeling etc.

De modelreeksen hebben zulke als Q22HD, 2W, 2S, de V.S., 2L, 223, 6014, 0311, 0927, 0955, PU220, PU225, 2P, 2V, VX2120, QX, VX22, VX31/32/33, ZQDF, SCG, CA, DMF, 4V100, 4V200, 4V300, 4V400, VF, VZ, EVR, etc…. Om het even welk verzoek enkel voelt vrij om ons verkoopteam te contacteren, zal reactie eens bericht, e-mail of het roepen worden.

BRANDO-het bedrijf wordt goedgekeurd door ISO9001: het systeem van 2008 en geleid door 5S-beheer, met schoon workshopmilieu en hoge precisiemachines en de strikte procedure van de verrichtingsadministratie om de productie goed, sparen levertijd te verzekeren, en om het even welk afval te verminderen om alle cliënten over de hele wereld tevreden te stellen.

 

BRANDO-bedrijf welkome cliënten van over de hele wereld, wonen wij tentoonstellingen in vele landen, zulke als Amerika, Europa, Australië, Maleisië, Pakistan, Egypte, Nieuw Zeeland, Polen, Duitsland, Korea, India, Indonesië, enz. bij Wij stemmen in hoogst met uw bezoek bij onze cabine of ons bedrijf.

 

 

Snelle weergave van BRANDO-producten:

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Op Juni van jaar 2008, creëren wij een fabriek makend het ankerassemblage van de solenoïdeklep door 2 reeksen van CNC machine en een het testen machine. Maar op dat jaar vestigden wij in het buitenland vele betrouwbare cliënten wegens onze geduldige houding en goede kwaliteit en snelle leveringssnelheid.

 

Op Mei van jaar 2012, stijgen onze anker assmebly types van de solenoïdeklep tot meer dan 200 types. om more and more cliënteneisen aan te passen en kwaliteit more and more te maken goed, vestigen wij de werkende winkel van de solenoïderol.

 

Op April van jaar 2014, alle die producten zeer goed aan de kant van cliënten worden gewerkt, worden heel wat cliënten onze agent bij hun landen.

 

Op Augustus van jaar 2016, BRANDO-vergrootte het bedrijf het verkoopteam en vergrootte de fabrieksruimte, begon volledige klep voor toepassing van de automive indurstry, automatiserings indurstry, textielindustrie, de pneumatische, hydraulische, systemen van de lucht en waterbehandeling etc. te maken. Ook geworden goede reputatie van cliënten van over de hele wereld.

 

BRANDO-het bedrijf levert inspanning geleidelijk om de goederen en en het beroemde merk goed te maken. Wij stemmen in met uw bezoek en coopearte.

 

Op Mei van jaar 2019, nieuw stadium, het vechten, BRANDO!

 

 

Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : BRANDO

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 8million-9million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

Website:: www.brandopneumatic.com

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Pneumatische Impulsklep voor verkoop Van goede kwaliteit Pneumatische Impulsklep voor verkoop Van goede kwaliteit Pneumatische Impulsklep voor verkoop Van goede kwaliteit Pneumatische Impulsklep voor verkoop