Thuis ProductenPneumatische Solenoïderol

Blauwe EVR-reeks Koelings Pneumatische Solenoïderol φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Verbinding

Blauwe EVR-reeks Koelings Pneumatische Solenoïderol φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Verbinding

  • Blue EVR Series Refrigeration Pneumatic Solenoid Coil φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Connection
  • Blue EVR Series Refrigeration Pneumatic Solenoid Coil φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Connection
  • Blue EVR Series Refrigeration Pneumatic Solenoid Coil φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Connection
  • Blue EVR Series Refrigeration Pneumatic Solenoid Coil φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Connection
 • Blue EVR Series Refrigeration Pneumatic Solenoid Coil φ15 Mm AC220V 24VDC DIN43650 Connection

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Brando
  Certificering: CE
  Modelnummer: BB15045010

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50 stuks
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Binnendoos, karton, pallet
  Levertijd: 7-10 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram
  Levering vermogen: 250000 stukken per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: Solenoïderollen, de Toebehoren van de Koelingsklep Materiaal: Koper, Plastiek
  Naam van het product: Koelsolenoïde klepspoelen spanning: DC24V/AC110V/AC220V
  Gatengrootte: 15 mm diameter macht: In werking gestelde solenoïde -, Solenoïdecontrole
  kleur: blauwe Toepassing: De Toebehoren van de de Solenoïdeklep van de koelmiddelen Automatische Controle
  isolatieklasse: F, H Verbindingstype: DIN43650

  φ15 mm Blauwe EVR-serie Koelsolenoïdeklepspoelen AC220V 24VDC DIN43650-aansluiting

  EVR-serie koelsolenoïdeklepspoel is geschikt voor verschillende soorten hoge vochtigheid, frequente temperatuurschommelingen en duurzame afgedichte spoelen. De spoel vervangt de gewone draad door een draad bedekt met een isolerende lak. De draad wordt in een spiraalvorm gewikkeld en een echte solenoïdespoel wordt gevormd door het magnetische veld dat rondom de draad bestaat. Het vervangen van de draad spaart ruimte, en daarom kan de spoel van de solenoïde spoel worden gebruikt. Het minimale magnetische veld wordt gebruikt om de hoogste magnetische veldsterkte te vormen. Simpel gezegd, de vorming van de solenoïdespoel is het proces van elektromagnetisme, en de solenoïde vorming heeft een belangrijke invloed op de vormende eigenschappen van de lichte legering. Daarom moet de selectie van de spoel worden bepaald volgens de behoeften van het vervormingsdeel van het werkstuk.

  Technische parameter van koelsolenoïdeklepspoelen uit de EVR-serie:

  Modelnr. BB15045010
  Normale spanning AC220V; DC24V; of aangepast
  Normaal vermogen AC: 11VA DC10W
  Isolatieklasse H, F
  Connectie type DIN43650
  Toepassing EVR-koelsolenoïdeklep
  Gewicht 314 g

  Mian dimensie van EVR bevriezing en koelsysteem magneetventiel spoelen:

  Deconstructiediagram van EVR refrigeraiton elektromagnetische klepspoelen:

  Productieweergave van AC220V / DC24V elektromagnetische kleprollen voor diepvriezer koelsysteem:

  De temperatuur van de solenoïdespoel is te hoog, waardoor burnout optreedt:

  De beweegbare ijzerkern in de spoel van de solenoïdeklep wordt aangetrokken door de spoel wanneer de klep wordt bekrachtigd, en drijft de spoel aan om te bewegen, daarbij de geleidingsstatus van de klep wijzigend; de zogenaamde droge of natte verwijst alleen naar de werkomgeving van de spoel, en voor de klep actie, Groot verschil.


  We weten echter dat de inductantie van een luchtkernspoel verschilt van de inductantie van de ijzerkern in de spoel. De eerste is klein en de laatste is groot. Wanneer de spoel is aangesloten op wisselstroom, is de door de spoel opgewekte impedantie niet op dezelfde manier, voor dezelfde spoel, wanneer dezelfde frequentie van wisselstroom wordt toegepast, zal de inductantie veranderen met de positie van de kern, d.w.z. de impedantie ervan verandert met de positie van de kern. Wanneer de impedantie klein is, zal de stroom die door de spoel vloeit toenemen;


  Wanneer de spoel van de magneetklep in de werkende staat (geactiveerd) is, wordt de ijzeren kern gezogen om een ​​gesloten magnetisch circuit te vormen, dat wil zeggen, wanneer de inductantie in de maximale toestand is, is de warmte normaal, maar de ijzeren kern kan niet worden soepel gezogen als ze worden geactiveerd. De inductantie van de spoel wordt verminderd, de impedantie wordt verminderd en de stroom wordt overeenkomstig verhoogd. Hierdoor is de spoelstroom te groot en wordt de levensduur beïnvloed. Daarom verhinderen de olievlekken de beweging van de ijzeren kern, en de actie is langzaam wanneer geactiveerd, en kan zelfs niet volledig volledig worden geabsorbeerd, zodat de spoel vaak wordt bekrachtigd. In een toestand waarin de impedantie minder dan normaal is, kan het een factor zijn dat de spoel vaak oververhit is.

  Voor een DC-elektromagneet is de toename van de temperatuur van de bekrachtigde spoel hoofdzakelijk te wijten aan de energie die wordt verbruikt door de weerstand van de spoel die wordt omgezet in warmte, waardoor de temperatuur van de draad stijgt;

  Voor de AC elektromagneet is er naast de opwarmingstemperatuurstijging die wordt veroorzaakt door de weerstand van de spoel zelf, nog een andere reden, dat wil zeggen, de verwarming van de ijzeren kern, het alternerend magnetisch veld genereert een geïnduceerde stroom in de ijzerkern, en de stroom verbruikt een deel van de elektrische energie, waardoor de ijzeren kern opwarmt. (Inductiekookplaat is om dit principe te gebruiken om de temperatuur van de ijzeren bodem van de pot te verhogen), omdat de spoel rond de ijzeren kern wordt gewikkeld, wordt warmte overgedragen naar de spoel, zodat de temperatuur van de spoel stijgt, om de geïnduceerde stroom (wervelstroom) verlies van de ijzerkern, AC elektromagneten, zoals transformatoren, moeten worden geïsoleerd met een siliciumstaalplaat als kern om het verlies te verminderen en de temperatuurstijging te verminderen.

  Welkom bij uw aanvraag!

  Contactgegevens
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Contactpersoon: Echo

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten